TA.HDplus HEAVY DUTY TEXTUUR ANALYSER

TA.HDplus Texture Analyser

Stable Micro Systems komt nu op de markt met de meest flexibele textuur analyser voor toepassing in de farmaceutische, voedingsmiddelen, cosmetica- en lijmindustrie. Het systeem heeft een maximum capaciteit van 7,5 kN en is uitermate geschikt voor zwaar gebruik.

Ten opzichte van bestaande, eveneens voor zware toepassingen geschikte textuuranalysers, biedt de TA.HDplus een hogere resolutie, waardoor met minimumsnelheden van 0,01mm/s kan worden getest. Met het nieuwe model kunnen nu ook hogere testsnelheden - tot maximaal 20mm/s - worden bereikt. Dit biedt met name voordelen bij testen waarin de praktijksituatie wordt nagebootst. Doordat de snelheid zich aanpast aan de hoogte van het monster, kunnen producten met een constante vervormingssnelheid in duw- of trekrichting worden getest.

Ook op andere punten biedt de nieuwe TA.HDplus, nu met geïntegreerd toetsenbordje, een grotere functionaliteit. Diverse randapparatuur zoals temperatuur- en vochtigheidsmeters of akoestische modules kunnen worden aangesloten, zodat gegevens gelijktijdig kunnen worden verzameld en verwerkt.

Tevens biedt de TA.HDplus meer flexibiliteit, daar de gebruiker afzonderlijke reeksen armbewegingen bij verschillende snelheden en afstanden kan specificeren dankzij een speciale programmeerfunctie. Deze unieke functie maakt de meest complexe analyseprotocollen mogelijk en beperkt de textuur analyser niet langer tot in de bibliotheek vastgelegde testen.

De volledig geïntegreerde vierde-generatie Exponent 32-bits software waarmee de nieuwe TA.HDplus is uitgerust staat continu borg voor nauwkeurige, kwantificeerbare textuurgegevens en biedt onder andere de volgende voordelen:


Stable Micro Systems Product menu

Copyright © 1996-2014 Stable Micro Systems Ltd.  All rights reserved.    Privacy and Cookie Policy   Sitemap