RESISTANCE CONVERSION UNIT

Resistance Conversion Unit

Elektronische weerstand

Nieuw in het gamma van Stable Micro Systems op het gebied van Materiaal Testen, is de innovatieve "Resistance Conversion Unit".

Deze eenheid stelt fabrikanten in staat om de elektrische weerstand van een hele reeks geleidende materialen te meten, terwijl ze een fysische deformatie ondergaan. Ook kan de werking van elektronische schakelaars worden onderzocht. De Resistance Conversion Unit is een accessoire voor de TA.XTplus, die tevens de duw- en trek-karakteristieken van kunststof, rubber en dichtingen kan bepalen.

De Resistance Conversion Unit kan zeer waardevol zijn voor fabrikanten van polymeren, adhesives, pakkingen, coatings en andere geleidende producten. Het systeem kan de weerstand tussen 0 en 2 ohm of tussen 0 en 20 ohm meten. Aangesloten aan de TA.XTplus kan men tot 500 metingen per seconde uitvoeren, waardoor het één van de snelste en nauwkeurigste test methoden is. De verkregen data geeft een bruikbare indicatie van de werking van een geleidend product in een elektronische applicatie.


Stable Micro Systems Product menu

Copyright © 1996-2014 Stable Micro Systems Ltd.  All rights reserved.    Privacy and Cookie Policy   Sitemap