EXTRA BEVEILIGDE TEXTUUR ANALYSE

Stable Micro Systems heeft voor de Exponent software een beveiligingsmodule ontwikkeld, volgens de FDA richtlijnen voor elektronische opslag- en handtekeningbeheer.

Met name gebruikers van Exponent software in gereglementeerde sectoren, zoals de farmaceutische en levensmiddelenindustrie, kunnen profiteren van de geavanceerde beveiligingsmogelijkheden.

De nieuwe module biedt gebruikers een grotere mate van zekerheid met betrekking tot de beveiliging van hun systemen en vergemakkelijkt de continue monitoring en tracking van records en resultaten. Geïntegreerd in het systeem zijn een versleutelde toegangscode van ten minste zeven tekens voor het inloggen en, in combinatie daarmee, passwordbeveiliging voor het valideren van calibratiecontroles.


De module is voorzien van een meervoudige hiërarchische structuur voor gebruikersprofielen, en voor recordcertificering kunnen elektronische handtekeningen worden gebruikt. Een belangrijk voordeel van de nieuwe module is dat audit trails kunnen worden gekopieerd en uitgeprint, hetgeen meer overzicht en duidelijkheid biedt bij het traceren van resultaten en records. Daarnaast biedt de module de mogelijkheid om pogingen van ongeautoriseerd gebruik van passwords te detecteren en te melden en/of codes tijdens de audit te identificeren.


Stable Micro Systems Product menu

Copyright © 1996-2014 Stable Micro Systems Ltd.  All rights reserved.    Privacy and Cookie Policy   Sitemap