Click to learn more about Texture Analysis

Click to learn more about Powder Flow Analysis
Click to learn more about  Materials Testing
Click to learn more about Baked Products Volume Measurement


  Home > KANTOOR BENELUX

Netherlands flag

Welkom op de Nederlandstalige website van Stable Micro Systems! Hier vindt u niet alleen een beschrijving van onze producten en diensten in de Nederlandse taal, maar ook uw contactgegevens voor de Benelux.

Stable Micro Systems heeft namelijk reeds 10 jaar ook een kantoor in de Benelux. Het kantoor staat onder leiding van ing. Conny van Loon, een bekende naam op het gebied van textuur en reologie. Reeds 15 jaar is zij de contactpersoon voor Stable Micro Systems in Nederland en België en zij heeft een schat aan ervaring op het gebied van de apparatuur en de vele applicaties.

Stable Micro Systems heeft een hoofdkantoor in Etten-Leur, waar vandaan alle administratieve zaken geregeld worden, zoals informatie aanvragen, aanbiedingen en orderafhandeling. In Steenbergen heeft Stable Micro Systems een mooie ruimte gevonden voor het houden van demonstraties, presentaties en cursussen.

Mocht u daarom interesse hebben in textuur analyse of de poeder flowanalyser, neemt u dan contact op met ons Benelux kantoor. Wij helpen u graag verder.

Klik hier om naar de Benelux menupagina

Klik hier om terug te keren naar Engels website

Laatste wijzigingen: 01 juli 2011

World leaders in the measurement of texture and physical properties. Let us tell you why...

Copyright © 1996-2011 Stable Micro Systems Ltd. All rights reserved.   Privacy Policy