Kantoor Benelux

Welkom op de Nederlandstalige website van Stable Micro Systems! Hier vindt u niet alleen een beschrijving van onze producten en diensten in de Nederlandse taal, maar ook uw contactgegevens voor de Benelux.

Stable Micro Systems heeft namelijk reeds 4 jaar ook een kantoor in de Benelux. Het kantoor staat onder leiding van ing. Conny van Loon, een bekende naam op het gebied van textuur en reologie. Reeds elf jaar is zij de contactpersoon voor Stable Micro Systems in Nederland en België en zij heeft een schat aan ervaring op het gebied van de apparatuur en de vele applicaties.

Stable Micro Systems heeft een hoofdkantoor in Etten-Leur, waar vandaan alle administratieve zaken geregeld worden, zoals informatie aanvragen, aanbiedingen en orderafhandeling. In Steenbergen heeft Stable Micro Systems een mooie ruimte gevonden voor het houden van demonstraties, presentaties en cursussen.

Mocht u daarom interesse hebben in textuur analyse of de poeder flowanalyser, neemt u dan contact op met ons Benelux kantoor. Wij helpen u graag verder.

 

Laatste wijzigingen: 26 juli 2004


Stable Micro Systems Product menu

Copyright © 1996-2014 Stable Micro Systems Ltd.  All rights reserved.    Privacy and Cookie Policy   Sitemap